Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Eilen napattiin kummatkin vihjeet kotiin ja tänään lähdetään hakemaan siihen jatkoa. Päivän pelinä on ruotsalaisen Ninjas in Pyjamasin ja pohjois-amerikkalaisen Cloud9:n kohtaaminen.

Kummatkin kärsivät avauskierroksella tappiot, kun ruotsalaiset taipuivat ranskalaiselle Vitalitylle 2-0 (12-16, 10-16). NiP onnistui pysyttelemään kummassakin kartassa mukana ensimmäisen puoliskon, mutta romahti toisella puoliskolla molemmissa. Cloud9 taas haastoi tanskalaisen Astraliksen ja vaikka tulos oli oletettu 2-0 (16-7, 16-12) tanskalaisten hyväksi niin Cloud9 pelasi yllättävän hyvän pelin. Amerikkalaiset nappasivat kierroksia mihin heillä ei olisi pitänyt olla mitään oikeutta ja näytti oikeasti siltä ettei tiimi ole lähtenyt turnaukseen vain pelleilemään.

Tänään ei ole vastus Astraliksen tasoista ja Cloud9 lähtee varmasti tätä hyödyntämään. Tiimissä riittää yksilötaitoa, mutta sitä se ei ole vielä päässyt liikaa näyttämään Lanissa. Ricky ”floppy” Kemery kuitenkin eilen väläytteli Astralista vastaan, kun pelaaja veti erittäin vakuuttavan 1v4 clutchin Trainissa.

NiP ei ole hetkeen Dust2:sta pelannut ja sitä tuskin tänäänkään nähdään. Cloudilta voi olettaa Mirage bannia. Vertigo on osoittautunut NiP:n mieluiseksi kartaksi ja tänäänkin sitä voi odottaa valintana. Eilen Trainissa nähtiin hyviä otteita amerikkalaisilta, mutta todennäköisimmin ottavat Overpassin jos sitä ei ole bannattu. Ratkaisijaksi jää Mirage tai Train.

Kertoimet väittävät ruotsalaisia ennakkosuosikeiksi, mutta aivan liikaa kokemusta tiimillä ei ole yhdessä tämmöisistä peleistä. Cloud9 on kuitenkin vain parantanut ajan edetessä ja jos pystyy parantamaan eilisestä vielä hieman voivat he helposti päästä tänään niskan päälle. Floppy oli tulessa Trainissa ja jos saa tukea Ian ”motm” Hardylta niin NiP joutuu tänään todella tiukoille.

Tänään siis Cloudin matkaan ja Betway tarjoaa voitolle 2.20 kertoimen. Sitä voit pelata tästä. ★ ★ ★ ☆ ☆

Muut Betwayn peli vaihtoehdot näet tästä.

Peli alkaa 16:30 tai hieman aikaisemmin jos edellinen peli päättyy nopeasti. Peliä pystyt seuraamaan livenä englanniksi ESL:n toiselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti