Kirjoittanut toimitus
CS:GO

Ruotsalaisorganisaatio Ninjas in Pyjamas ilmoitti maanantaina että 31-vuotias Björn ”THREAT” Pers on heidän CS-joukkueen uusi valmentaja. Aiemmin valmentajan paikalla oli bosnialainen Faruk ”pita” Pitan joka kerkesi pestiä tekemään lähes kaksi vuotta.

Vaihdos tulee vain kaksi kuukautta sen jälkeen kun THREAT aloitti NiP:in valmennustiimissä strategisena valmentajana, jolloin hän auttoi pitaa pelin taktisella puolella.

THREAT tomi NiP:in valmentajana tammikuusta 2016 aina helmikuuhun 2018, jolloin hän lopetti ja halusi keskittyä elämän muihin asioihin. Tuona aikana hän ehti johtaa joukkonsa kolmen kansainvälisen turnauksen voittoon (DreamHack Masters Malmö 2016, DreamHack Open Valencia 2017 sekä IEM Oakland).

THREAT on aloittanut ammattipelaajana jo Counter-Strike 1.6 -version ajoilta, jolloin hän pelasi muun muassa Meet Your Makers, fnatic ja LIONS -nimisissä joukkueissa.

Ruotsalaisvalmentajan ensimmäinen koitos puikoissa on BLAST Premierissä, joka alkaa 31. tammikuuta. Turnaukseen mennessä Ninjas in Pyjamasin odotetaan hankkivan riveihinsä Tim ”nawwk” Jonassonin, koska Patrik ”f0rest” Lindbergin on huhuttu siirtyvän Dignitaksen uuteen CS-joukkueeseen.

Lähde: HLTV

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti