ESL Pro League: Astralis - Vitality
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

ESL Pro League: Astralis – Vitality myöhäisillan jännitysnäytelmänä!

Tänään on CS:GO:n ystäville tarjolla paljon seurattavaa, sillä molemmista lohkoista kaikki joukkueet ovat tulessa tänään. ESL Pro League season 11 Europen lohkot A ja B:n viimeiset pelit ovat tänään kyseessä. Illan ehdottomasti mielenkiintoisin ja suurella todennäköisyydellä tasokkainta ”kynäriä” nähdään A-lohkossa tanskalaisen Astralisin ja ranskalaisen Vitalityn välillä.
Joukkueet löytyvät lohkosta jaetulta ykkösijalta. Astralis on kierroseroituksen turvin Vitalityn edellä, mutta molempien edeltä löytyy Ninjas in Pyjamas, jolla on vielä tanskalaisiakin parempi kierroserotus.

Entinen HLTV:n ranking ykkönen, joka on tällä hetkellä sijalla kaksi majaileva Astralis aloitti pelinsä hieman ruosteisesti häviten juurikin NIP:lle suoraan 2-0. Tämän jälkeen he ovat ottaneet kolme perättäistä voittoa, joissa tuli ainoastaan yksi karttatappio. Karttatappio tuli suomalaista ENCEä vastaan. Viimeisimmässä ottelussa venäläistä Spiritiä vastaan juutit alkoivat näyttämään jo siltä joukkueelta, miltä heidän on pitänytkin, eikä he jättäneet sananpuolikasta venäläisille.
Hyvien otteiden lisäksi tanskalaiset ilmoittivat rosterinsa laajentumisesta, kun tekivät pelaajasopimuksen Funplus Phoneix (ent Heroic) joukkueessa pelanneen Patrick ”es3tag” Hansenin kanssa. Näillä näkymin joukkue tulee pysymään kuuden hengen joukkueena, mikä meinaa sitä että jonkinlaista kierrätystä on luvassa. Pelaajasopimus astuu voimaan 1.7 tänä vuonna.

Ranskalainen Vitality on samanlaisella tilastolla liikkeellä, kuin tanskalaiset eli kolme voittoa ja yksi tappio. Tappio tuli hieman yllättäen venäläistä Spiritiä vastaan. Matsin kolmas kartta oli tiukka kaikin tavoin, mutta kolme viimeistä kierrosta menivät venäläisille näin ollen he ottivat 2-1 voiton. Muutoin Vitality on pelannut varsinkin tuloksellisesti mainiosti ja ovat osoittaneet sen, että rosterimuutoksien kanssa ei aina kestä pitkään sopeuta.
Uuden tulokkaan Kévin ”misutaaa” Rabienin alku joukkueessa on ollut huipputasoa ja hän piti lähes pilkkanaan Jesse ”zehN” Linjalan tähdittämää GODSENTia, Tämän jälkeen 17-vuotiaassa pojassa on näkynyt inhimillisiä ailahtelun merkkejä, mutta on pystynyt ottamaan joukkueelleen isoja kierrosvoittoja.
Ranskalaisten ykköspelaajan viittaa on tässäkin turnauksessa kantanut kaikille tuttu Mathieu ”ZywOo” Herbaut, joka valittiin vuoden alussa pelin tämän hetken parhaimmaksi pelaajaksi.

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa IEM Katowice 2020:ssä helmikuussa karttavalinnat olivat Astraliksen valitsema Overpass ja Vitalityn valinta Vertigo. Tanskalaiset onnistuivat voittamaan molemmat kartat tuolloin Puolassa. Tänään nuo valinnat lienevät saman suuntaiset, sillä Astralis bännää Miragen ja ottanee Overpassin. Ranskalaiset bännäävät Trainin ja ottavat joko Vertigon tai mahdollisesti Nuken, joka olisi kyllä kova valinta heiltä. Kolmanneksi jäisi sitten Dust2 tai Vertigo/Nuke

Kertoimet otteluun on mielenkiintoiset, sillä astralis ollaan laitettu bookkereiden toimesta 75% ennakkosuosiksi voittamaan ottelu. Tähän on siis hyvä sauma iskeä, sillä tänään nähdään kaikki kolme karttaa kertoimella 2.27. Pelivihjeen voit pelata tästä. ★ ★ ★ ☆ ☆

Muun pelitarjonnan löydät täältä.

ESL Pro League: Astralis – Vitality käynnistyy tänään kello 23:00 ja halukkaat voivat seurata peliä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Aktiivinen keskustelu vihjeistä ja esports-vedonlyönnistä. Matsien liveseuranta, striimit ja skabat, löytyy sivustomme sosiaalisen median kanavista.

Telegram-ryhmään pääset tästä 
Facebook-ryhmään pääset tästä

LUE MYÖS: ESPORTS ON VALLOITTAMASSA VEDONLYÖNTIMARKKINAT!

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti