ESL Pro League: Evil Geniuses - Swole Patrol
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Illan ensimmäisenä Pohjois-Amerikan pelinä nähdään kohtaaminen Evil Geniuksen ja Swole Patrolin välillä. Pisteet ovat tässä kohtaa kummallekin tärkeitä jatkopelejä ajatellen, kun Swolella on niitä 3 ja Evil Geniuses ei ole vielä pistetiliään avannut.

Ennen tätä turnausta tätä peliä katsoessa olisi voinut olla varma siitä ettei Evil Geniuksella tule edes hiki, mutta jenkit ovat tällä hetkellä aivan hukassa. Peter ”stanislaw” Jarguzin johtamat tiimit noudattavat aina samaa kaavaa ja tällä hetkellä suunta tuntuu olevan jälleen vain alaspäin. Kaukana ovat ajat, kun tiimi haastoi paikasta Pohjois-Amerikan parhaana tiiminä ja tiimillä on todellinen peiliin katsominen paikallaan. Tsvetelin ”CeRq” Dimitrov on ollut viime peleissä ainoa tasaisesti suorittava pelaaja, kun muut ovat vain varjoja itsestään. Paperilla tiimissä ei pitäisi olla tulivoiman kannalta ongelmaa, mutta ongelmat suoritukseen voivat löytyä pelin ulkopuolelta.

Swole Patrol oli eUnitedin nimen alla täysi fiasko ja tuntui ettei tiimi pysty etenemään mihinkään sen hetkisellä kokoonpanollaan. Jordan ”Zellsis” Montemurron liittyminen tiimiin maaliskuun alulla kuitenkin muutti kaiken. Tiimi pelaa nyt täysin eri ilmeellä ja Ryan ”freakazoid” Abadirin johtamana otti erittäin vakuuttavan päänahan kaadettuaan Liquidin peräti 2-0 muutama päivä sitten. Freakazoid ja hänen veljensä Austin ”Cooper-” Abadir toimivat tiiminsä tehokkaimpina ja näyttivät kaikille että tämä tiimi ei ole mikään vitsi.

Swole pelaa laajalti kaikkia karttoja, mutta oletan heiltä bannina Infernoa. Evil Geniuses ei pelaa Overpassia tai Vertigoa melkein yhtään ja joutuvat valitsemaan pienemmän pahan. Oletan bannina heiltä Vertigoa ja valintana Nukea. Swole Patrol valitsee Overpassin ja ratkaisijaksi jää Train.

Kertoimet tähän peliin ovat täysin hullunkuriset, kun katsotaan tiimien viime pelien tuloksia. Evil Geniuksen suunta on alaspäin ja tällä hetkellä Swolella on erittäin hyvät mahdollisuudet vähintään yhteen karttaan. Liquidista saatu voitto ei varmasti hetkessä unohdu ja jos Evil Geniuses ei tule aivan päinvastaisessa vireessä kuin viime kuukausina niin tänään saattaa Swole jopa lähteä puhtaana voittajana pelistä.

Kokoajan kertoimet tippuvat, mutta tällä hetkellä Swolen +1.5 saa Betwaylta erittäin hyvän kertoimen 1.84. Sitä pystyt pelaamaan tästä. ★ ★ ☆ ☆ ☆

Matsi käynnistyy tänään kello 19:00 ja halukkaat voivat seurata peliä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Aktiivinen keskustelu vihjeistä ja esports-vedonlyönnistä. Otteluiden liveseuranta, striimit ja skabat, löytyy sivustomme sosiaalisen median kanavista.

Telegram-ryhmään pääset tästä 
Facebook-ryhmään pääset tästä

LUE MYÖS: ESPORTS ON VALLOITTAMASSA VEDONLYÖNTIMARKKINAT!

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti