FLASHPOINT 1: Gen.G - MIBR
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Keskiviikko on taas pelipäivä CS:GO maailmassa. Päivä on jälleen täynnä paljon pelattavaa. Tämän päivän pelivihje suuntautuu jälleen Flashpoint 1:sen toiseen vaiheen matsiin, kun yhdysvaltalainen Gen.G kohtaa brasilialaisen Made In Brazil:n eli MIBR:n. Matsin lähtökohdat ovat tasaiset, tämän huomaa myös bookkereiden asettaessa prosentit 52-48. Prosentit eivät valehtele sillä tänään nähdään varmasti mielenkiintoinen kohtaaminen tiimien välillä.

Ensimmäisenä käsittelyyn otetaan jenkkiläinen Gen.G. Tiimi on alkanut hyvään tahtiin nousta kohta maailmankärkeä, sillä jenkit ottivat huiman harppauksen ylöspäin HLTV:n rankingissa nousten helmikuusta tähän päivään mennessä sijalta 51 aina sijalle 16 asti. Nousu on ollut ansaittua, sillä helmikuun lopuilla tuli Dreamhack Anaheim -turnauksen voitto, sekä paikka Major turnaukseen RIO:ssa varmistui myös suoraan kahdessa matsissa.
Flashpoint turnaus ei ole lähtenyt ihan yhtä ruusuisesti liikkeelle, toki onlinepelaamisessa omat haasteensa on ollut huipputiiimeillä joten tämän saman ovat joutuneet jenkit kohtaamaan. Ensimmäinen vaihe Flashpointissa meni tilastoin yksi voitto ja kaksi tappiota. Toinen tappioista tuli illan vastustajaa MIBRiä vastaan suoraan 2-0 lukemin. Viikko sitten pelattu matsi oli tasainen, mutta voitosta Gen.G ei onnistunut missään vaiheessa taistelemaan.
Jenkkien parhain pelaaja tuossa matsissa tilastollisesti oli Kenneth ”koosta” Suen, joka oli rating:n lisäksi myös tiimin eniten tappoja kerännyt pelaaja 44 tapolla.

Illan toinen tiimi MIBR:iä käytiin läpi jo heidän aiemmassa pelissään vihjeen muodossa. Nyt on kuitenkin kyseessä Flashpoint, joten yhtä tärkeästä turnauksesta heille on tässäkin kyse. Toisen vaiheen ensimmäisessä matsissa brassit voittivat ORGLESS:n suoraan lukemin 2-0. Ensimmäinen vaihe meni tiimillä myös hyvin, sillä plakkariin jäi kolme voittoa ja yksi tappio. Näin ollen MIBR oli myös lohkonsa ykkönen.
Valmentajan vaihdos ei brasilialaisten onneksi ole tuonut negatiivisia otteita pelikentille, vaan peli on ollut paikkapaikoin jopa aika pirteää. Tämä tuo taas enemmän todennäköisyyttä sille, että MIBR toistaa voittonsa jenkkejä vastaan. Tiimien edellisessä kohtaamisessa brassien paras pelaaja oli Ferando ”fer” Alvarenga. Hän oli eniten plussalla ja ratkaisi monta kierrosta tiiminsä puolesta.

Karttavalinnat edellisessä kohtaamisessa olivat Inferno, jonka valitsi jenkit ja brassien valinta tuolloin oli Mirage. Tänään edessä voivat olla hieman erilaiset valinnat. Gen.G pystyy karttapoolistaan valitsemaan myös junamaan eli Trainin, myös Nuke olisi heille hyvä vaihtoehto. Tätä MIBR on pelannut kuitenkin vähän, joten en usko että sitä pääsee jenkit valitsemaan. MIBR puolestaan voisivat valita kumman tahansa edellisen kohtaamisen kartoista, joten valinta on mielenkiintoisessa asemassa. Vertigo jää pois joten kolmas kartta on todennäköisesti Dust2.

Pelivihje tähän illan kohtaamiselle on MIBR -1,5 karttaa betway:n maukkaalla kertoimella 2,70. Kohteen voit pelata täältä. ★ ★ ☆ ☆ ☆


Kohde sopii pelattavaksi myös sivustomme kerroinskabaan, josta voit voittaa 100€ paysafecardin, säännöt ja ohjeet skabaan tästä.

Gen.G – MIBR matsi käynnistyy tänään kello 23:00 ja halukkaat voivat seurata peliä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: unikrn

Aktiivinen keskustelu vihjeistä ja esports-vedonlyönnistä. Otteluiden liveseuranta, striimit ja skabat, löytyy sivustomme sosiaalisen median kanavista.

Telegram-ryhmään pääset tästä 
Facebook-ryhmään pääset tästä

LUE MYÖS: ESPORTS ON VALLOITTAMASSA VEDONLYÖNTIMARKKINAT!

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti